PRIOPĆENJE: Zbor narodne garde Dubrovnik dodjeljuje VELEIZDAJNIČKI certifikat Dr. Andru Vlahušiću

03.10.2015. 12:29:05

PRIOPĆENJE Zbora narodne garde Dubrovnik... Broj:ZNG-01-10/15-01 Poštovani, Obzirom DA je 1. Listopada 24. godišnjica kako je srpsko crnogorski agresor izvršio oružanu agresiju na hrvatski Dubrovnik Zbor narodne garde Dubrovnik se s pietetom sjeća poginulih Hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u stvaranje Republike Hrvatske I naravno u obranu grada Dubrovnika. Kako se sjećamo agresije na Dubrovnik tako se s ogorčenjem isto prisjećamo onih ljudi-domaćih izdajnika koji su svojim nedjelima pomagali neprijatelju u oružanoj agresiji na Republiku Hrvatsku I grad Dubrovnik.U tom smislu Zbor narodne garde Dubrovnik dodjeljuje VELEIZDAJNIČKI certifikat Dr. Andru Vlahušiću te Ga proglašava veleizdajnikom hrvatske države, hrvatskog naroda I grada Dubrovnika iz 1991. Godine zbog pokušaja predaje grada Dubrovnika u neprijateljske ruke. Što je u studenom 1991. Godine, uz pomoć ostalih veleizdajnika-suradnika, napravio veleizdajničko pismo u okviru Odbora za ljudska prava crvenog križa općine Dubrovnik. Što je-su na temelju te veleizdajničke ideje napravio-li sve predradnje kako bi se Dubrovnik razoružao I predao agresoru u neprijateljske ruke. Osobno, uz pomoć ostalih veleizdajnika, bio je zadužen za ostvarivanje veleizdajničkog plana. Zbog toga Ga Zbor narodne garde Dubrovnik proglašava veleizdajnikom I dodjeljuje mu VELEIZDAJNIČKI certifikat. Zbor narodne garde Dubrovnik Predsjednik Mladen Jurković VELEIZDAJNIČKI CERTIFIKAT Dr. ANDRU VLAHUŠIĆU dokument DEKLARACIJE O IZDAJI u prilogu Veleizdajnički certifikat možete pročitati i OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.