PRIPREMITE SE! Prvi dan Adventa počeo je s kišom, a u večernji satima stiže nam i zahlađenje i snijeg

28.11.2021. 11:28:00

Nedjelja je opet počela oblačnim i kišovitim vremenom i to u većini zemlje.  Bit će umjereno do pretežno oblačno, ujutro u unutrašnjosti ponegdje s maglom. Povremeno će padati kiša, na Jadranu i uz njega češća, lokalno i obilna te praćena grmljavinom.

Navečer i u noći građane očekuje uz pad temperature zraka na zapadu unutrašnjosti susnježica i snijeg. U ponedjeljak će biti postupan prestanak oborina, na Jadranu uz umjerenu i jaku buru. U utorak i srijedu barem djelomice sunčano, ali na kopnu uz hladna jutra.

U gorju, uz pad temperature, kiša će prelaziti u snijeg kojeg će krajem dana i u noći na ponedjeljak biti i u nizinama središnje Hrvatske, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za nedjelju. 

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.