Prljavi Miller preživio Cro Copov high-kick, Mirko oduševio Los Angeles

22.06.2014. 09:13:03

U LOS ANGELESU je u tijeku borilački spektakl Glory 17. U uvodnom dijelu Cro Cop je sjajnom borbom pobijedio Amerikanca Jarrella Millera kojega je svladao u Zagrebu prošle godine. "Big Baby" Miller poznat je hrvatskoj publici kao borac kojeg je Mirko Filipović prije godinu dana porazio u Zagrebu na putu do K1 pojasa. Amerikanac je nakon borbe tražio revanš tvrdeći kako ga je hrvatski borac udarao glavom. U LA-u je Miller, ohrabren svojim navijačima, zaigrao prljavo. Dvaput je tijekom borbe udarao Mirka u međunožje, ali on se svaki put vraćao još odlučniji da dokrajči protivnika. Iako je od američke publike dobio i nešto zvižduka, Mirko je za svoj nastup pokupio pohvale stranih komentatora. Cro Cop se zagrijava u svlačionici pred svoju borbu s Millerom Žestoko je počelo! Miller je već na startu koljenom pogodio Cro Copa u međunožje, ali hrvatski borac je nakon nekoliko trenutaka nastavio borbu. Pokušao je Mirko high-kickom, ali nije ga dobro pogodio, udario ga je nisko dvaput, a Miller uzvratio low-kickom. Petnaest sekundi do pauze Cro Copov udarac u Millerov bubreg odjeknuo je dvoranom uz uzdahe publike! Na početku druge runde Mirko je zadao još jedan udarac nogom u rebra, ali Miller gotovo 20 kilograma teži lako ga je podnio. Još jednom je Miller dobio udarac u tijelo, prije nove pauze, a za dlaku je izbjegao dobar Mirkov pokušaj high kicka. U trećoj je Miller još jednom podmuklo pogodio Cro Copa u međunožje, baš kad mu je Mirko zadao par dobrih udaraca. Minutu i pol do kraja hrvatska legenda high-kickom je umalo srušio Millera prije nego mu je Amerikanac zadao udarac koljenom u trbuh. Minuta do kraja Mirko je zadao Milleru još jedan udarac u rebra, direkt u glavu, a onda high-kickom podigao publiku na noge u posljednjoj sekundi. Suci nisu imali dvojbi i jednoglasno su pobjedu dali Cro Copu.  
  U sjajnoj prvoj borbi Surinamac Andy Ristie nokautirao je Hollenbecka u prvoj rundi! Shane Oblonsky u prvoj rundi svog debija u Gloryju zadao je niz udaraca u glavu Gabrielu Vargi, koji je iako nešto niži i mršaviji izdržao do pauze. Uzvratio je Varga u drugoj rundi, a nakon izjednačene treće odlukom sudaca pobijedio je Varga. Spike TV: Andy Ristie (69.7) vs. Ky Hollenbeck (69.5) Shane Oblonsky (65.8) vs. Gabriel Varga (64.6) Jarrell Miller (123.3) vs. Mirko Cro Cop (105.5) Last Man Standing: Rico Verhoeven (114.8 kg) vs. Daniel Ghita (111.4) Marc de Bonte (76.9) vs. Joseph Valtellini (76.7) Artem Levin (84.8) vs. Alex Pereira (84.6) Joe Schilling (84.5) vs. Simon Marcus (84.1) Bogdan Stoica (84.4) vs. Wayne Barrett (84.8) Melvin Manhoef (84.8) vs. Filip Verlinden (84.1) Dustin Jacoby (84.7) vs. Mike Lemaire (84.6)
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.