Pročitajte zajedničku izjavu Milana Bandića, HDZ-a i Brune Esih

29.06.2017. 10:00:47

Nakon postizanja dogovora o programima od interesa za daljnji razvoj našega grada, utvrdit će se i modeli suradnje klubova skupštinske većine, poručili su zastupnici Liste Bandićeve stranke rada i solidarnosti, HDZ-a te Brune Esih poslale su zajedničko priopćenje za medije prije sjednice Gradske skupštine. "U cilju pune informiranosti zagrebačke javnosti izvješćujemo vas da su nakon stjecanja preduvjeta započeli razgovori o formiranju skupštinske većine u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, kao i o budućoj suradnji klubova gradskih zastupnika većine. U nastavku započetih razgovora očekuje se dogovor o projektnim prioritetima od posebne važnosti za poboljšanje kvalitete života svih građana Grada Zagreba u predstojećem mandatnom razdoblju. Isto tako, nakon postizanja dogovora o programima od interesa za daljnji razvoj našega grada, utvrdit će se i modeli suradnje klubova skupštinske većine kako bi se osigurala stabilnost, koordiniranost i učinkovitost rada svih javnih službi Grada Zagreba. S obzirom na važnost Gradske skupštine Grada Zagreba kao drugog po važnosti predstavničkog tijela u Republici Hrvatskoj, od iznimne je važnosti ubrzati procese postizanja dogovora kako bi se građanima Grada Zagreba pružale još kvalitetnije i brže javne usluge", stoji u izjavi. Podsjetimo, Zlatko Hasanbegović u Bujicu u srijedu rekao je da se Skuština neće konstituirati u četvrtak jer razgovori nisu ni krenuli. Ipak, zadovoljen je temeljni preduvjet, a to je najava zagrebačkog gradonačelnika da kreće u promjenu Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.