prof. Krešimir Mihajlović: Poštovani gospodine Zorane Milanoviću, predsjedniče vlade Republike Hrvatske

07.09.2013. 10:57:01

Kako ste prigodno izjavili vaše biračko tijelo su Srbi i svi hrvatski domoljubi trebaju se ispisati iz državljanstva Republike Hrvatske, predlažem vam, a imajući u obzir činjenicu kako su članovi vaše vlade većinom Srbi ili imaju srpskoga podrijetla, na zgradu vlade Republike Hrvatske postavite dvojezočne ploče i natpise i na latinici i na ćirilici - SRPSKI SABOR - SRPSKA VLADA.. Mi hrvatski šovinisti, nacionalisti i stradalnici Domovinskoga rata biti ćemo sretni misleći kako smo napokon dovoljno bogati i kako smo otputovali u neku stranu državu. A uštedjet ćemo i novce koje nećemo trošiti na ispisnicu iz knjige državljana Republike Hrvatske. Bit ćete sretni i vi i vaša vlada jer ćete ostvariti vjekovne snove naših dragih susjeda - apsolutna vlast Srba nad Hrvatima. Ma poštovani, kada bolje razmislim, što nama to treba? HRVATSKOME NARODU TREBA VAŠA NEOPOZIVA OSTAVKA. ODITE NA ZASLUŽENI ODMOR A HRVATSKI NAROD OSLOBODITE TAMNICE VAŠIH GLUPOSTI. S poštovanjem, mir i dobro, božiji blagoslov hrvatskome narodu. Bog i Hrvati, Krešimir Mihajlović, prof.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.