PROGOVORILA ‘NEPOŽELJNA DJECA’: ‘Bolujemo od PTSP-a, mi smo ‘hodajuće bombe’, ne dirajte naše osigurače…’

11.07.2016. 13:07:29

DOSTA IM JE ! Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin (UHBL PTSP SOLIN), održala je vrlo zanimljivu tiskovnu konferenciju koju su popratili i veći mediji poput HRT-a. Ipak, kako doznajemo, djelatnici ove velike televizije članovima udruge kazali su kako o svemu izrečenom neće izvijestiti javnost jer je riječ o "preteškoj temi za ljeto"! Upravo o svojim preteškim životima progovorili su predsjednik Momir Stojanac i tajnik Željko Baričević i to u ime svih članova udruge kao i svih branitelja koji su ostali usamljeni u borbi sa ovom opakom bolešću. Da nadležne institucije ne bi smjele ignorirati ovu brojnu, uznemirenu skupinu ljudi, potvrđuje činjenica da su i oboljeli toga svjesni kad kažu: "mi smo hodajuće bombe, ne dirajte naše osigurače..." Članovi ove udruge upozoravaju na oboljele koji "žive od danas do danas", koji "jedu u pučkoj kuhinji", koji si "sami plaćaju lijekove" i koji se nalaze na samom dnu društvene ljestvice...

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.