Projekt "Upoznaj svoju zemlju" - u nedjelju besplatni razgled Splita

12.01.2019. 10:30:22

Ove nedjelje, u organizaciji Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, u Splitu će se odvijati besplatno razgledavanje grada, u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju", doznaje se u Županijskoj  turističkoj zajednici. Događanje se odvija u povodu Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju", a turistički vodiči će zainteresirane građane u obilazak voditi u svim gradovima u kojima postoje društva turističkih vodiča. Splićani i njihovi gosti trebaju u nedjelju,13. siječnja, točno u podne biti ispred brončane makete grada na Rivi odakle će zajedno sa deset vodiča, koji će govoriti osim na hrvatskom i na engleskom jeziku, krenuti u upoznavanje povijesti grada. U Zajednici društava turističkih vodiča poručuju kako su vođenja namijenjena lokalnom stanovništvu s ciljem da upoznaju svoj grad i tako postanu veleposlanici hrvatskog turizma. No osim, njih u razgled Splita mogu još i domaći i strani posjetitelji.

(Hina)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.