Promocija dokumentarnog filma "MOST"

28.01.2019. 18:59:33

Dana 31. siječnja 2019.g. (četvrtak), sa početkom u 19,00 sati, u Kazalištu lutaka Zadar u Zadru, Sokolska ulica kbr. 1, održati će se promocija dokumentarnog filma "MOST", redatelja Borisa Predmerski i Bernarda Karakaša, u produkciji Udruge hrvatskih branitelja HRZ i PZO Slavonski Brod. Dokumentarni film "MOST" govori o zrakoplovnim napadima na most između Slavonskog i Bosanskog Broda tijekom Domovinskog rata, a radnja se odvija 1992. godine. Organizator  promocije dokumentarnog filma "MOST" su vrijedne članice  Udruge "Žene u Domovinskom ratu - Zadar",  koje ovim putem pozivaju sve zainteresirane da dođu i pogledaju ovaj film. Pozivnica  Udruge "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" objavljena je na njihovoj službenoj facebook stranici "Braniteljice Zadar", a istu prenosimo u cijelosti: "Dragi prijatelji, dođite i na taj način odajmo zahvalu našim Kunama, dečkima koji su iz ravne Slavonije došli braniti naš dalmatinski kamen, naš grad i našu županiju! Svi ste pozvani"! U razgovoru sa članicama Udruge "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" saznali smo da su iste u čast svih hrvatskih branitelja, a poglavito  poginulih na bojištu u akciji Maslenica, predložile da se navedeni film uvrsti u Dane obilježavanja  26. obljetnice  VRO "Maslenica 93". Uz navedeno, članice udruge su nam još priopćile da u Zadar dolaze i članovi Udruge hrvatskih branitelja HRZ i PZO Slavonski Brod, koji će u Zadru  boraviti  dva dana, te tom prilikom, uz sudjelovanje na samoj promociji,   posjetiti sva mjesta stradavanja svojih suboraca  u navedenoj akciji, te im tom prilikom odati počast  i zapaliti svijeće.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.