Pronađeno tijelo Karla Kurtanjeka (23) kod Jankomirskog mosta u Zagrebu

17.04.2019. 16:59:16

Kod Jankomirskog mosta u Zagrebu oko 12 sati pronađeno je tijelo 23-godišnjeg Karla Kurtanjeka. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, priopćila je policija. POTRAGA ZA MLADIĆEM Iskusni kriminalist o nestalom Karlu: Neke stvari su vrlo indikativne - Danas, oko 12.10 sati, kod čvora Jankomir, pronađeno je tijelo muške osobe starosti 23-godine. Obavljenim očevidom utvrđeno je da na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o kaznenom djelu. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - priopćili su iz zagrebačke policije.    Policija obavlja očevid na mjestu događaja. Podsjetimo, za zagrebačkim studentom Karlom Kurtanjekom potraga traje od 10. travnja. Udaljio se s adrese u Zagrebu, Palinovečka ulica, gdje mu je prebivalište. Njegova obitelj izašla je u medije kako bi pronašli Karla. Zamolili su sve da jave sve informacije vezano za mladića. Sestra Edita, odmah po njegovu nestanku, na Facebooku je objavila kako je Karlo u srijedu, 10. travnja, u srijedu krenuo s Vrbana na fakultet na Kennedyjevom trgu i otada mu se gubio svaki trag. POZNAT MODEL BICIKLA Novi detalji o nestanku: Karlo je napisao kome što ostavlja U javnost je izašla informacija i da je pronađen papir na kojem je Karlo 9. travnja napisao da ostavlja svoju imovinu obitelji. Nabrojao je što sve posjeduje te napisao imena svojih roditelja i na kraju naveo datum i potpis. Na poruci nije pisalo ništa drugo. Također mediji su pisali kako je Karlo na dan nestanka, 10. travnja, podignuo neutvrđenu svotu novca s bankomata u Zagrebu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.