Proročanski Thompson

21.05.2013. 19:34:20

I dok na suđenju Ivi Sanaderu, inače nekoć najdražem političaru elite Jutarnjeg lista, razni torbari i poduzetnici napadaju Marka Perkovića Thompsona, sastavljajući ugovore koje nitko nije vidio, barem ne oni za čiju bi riječ stavili ruku u vatru, koncert popularnog hrvatskog glazbenika na Poljudu se približava, cijene ulaznica su izuzetno povoljne, čak i za hrvatske prilike u situaciji kada građani imaju sve manje novca, zahvaljujući i, između ostaloga, tiskanim medijima kojima je vlast, nije teško pretpostaviti zašto, išla na ruku raznim poreznim akrobacijama. Naravno, očekuje se pun Poljud, kao i prije 11 godina kada je Thompson održao doslovce i bez dileme najspektakularniji koncert u suvremenoj i slobodnoj Hrvatskoj. Nažalost, kako to već ide kod nas, posebno kada je Thompson u pitanju, sve ono što vrijedi neki žele poniziti, iako, srećom, nemaju previše uspjeha u tome, ne odustaju. Sam Thompson nedavno je u jednom intervjuu proročanski zaključio da pravi napadi na njega tek slijede te da se mogu očekivati nove podvale, što se, kako vidimo, događa. Što napraviti? Demantirati ono što je već toliko puta demantirano? Kakvo bi sve to imalo smisla, ima li uopće smisla demantirati nešto što mediji ionako ne žele čuti? U Hrvatskoj imamo nekoliko obrnutih procesa, mediji vas najprije osude, onda objasne zašto, a tek onda dokazuješ da nisi kriv, kad to dokažeš mediji i ne objave da si to dokazao. Nema logike, zar ne? Logike sasvim sigurno nema, no, zato ima namjere, No, vratimo se, za kraj, nakratko Thompsonu i koncertu na Poljudu. Prodaja ulaznica kreće s utorka na srijedu, dakle, noćas, točno u ponoć, što je vrlo efektno tempirano, kao i za neke velike koncerte, kao što će, uostalom, biti i ovaj splitski, najvećih svjetskih zvijezda. Naravno, kako to već ide kada je Thompson u pitanju djeca do sedam godina i osobe u invalidskim kolicima ne trebaju ulaznice i ulaze besplatno na stadion. Za one koji, eventualno, ako takvih još ima u Hrvatskoj, ne znaju, koncert će se održati 30.06. ove godine u Splitu, na Poljudu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.