Proslava Dana državnosti: Više hrvatskih zastava u Melbournu nego u Zagrebu

26.06.2015. 09:12:21

NA DAN DRŽAVNOSTI Republike Hrvatske u Melbournu, na Trgu Federacije (Federation Square), u znak poštovanja prema hrvatskim doseljenicima i njihovim obiteljima, vijore se hrvatske zastave.  Vlada Australije i grad Melbourne na taj način Hrvatima čestitaju Dan državnosti! Nakon što je Katarina Brozović Bašić, Hrvatica koja živi u tom australskom gradu, na facebooku objavila fotografije hrvatskih zastava na Federation Squareu, na društvenim mrežama brojni Hrvati su iskazali zahvalnost vlastima u Melbournu i saveznoj australskoj Vladi, ali i razočarenje što je na Dan državnosti više hrvatskih zastava na Središnjem trgu u Melbournu nego u glavnom gradu Hrvatske. Foto: Hrvatske zastave na Federation Squareu u Melbournu hrvatske zastave, melbourne 2

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.