PROSVJED PROTIV VUČIĆEVA DOLASKA U HRVATSKU

01.02.2018. 09:54:41

Autohtona – Hrvatska stranka prava poručuje Kolindi Grabar Kitarović da neka govori u svoje ime kad poziva četnika Vučića u Hrvatsku. Hrvatski narod  neće i ne može zaboraviti da je upravo  četnik Vučić nosio pušku i vršio agresiju u ime Miloševića i Šešelja u Hrvatskoj. Pitamo Kolindu Grabar Kitarović zašto je šutjela kad su Vučić i Dačić postavili u UN – u izložbu protiv Hrvatske ?

Suzama za Hanžekovićem priznali ste povezanost sa masonom 33 stupnja koji je mnoge  zavio u crno svojim ovrhama. Čitali smo da ste i Vi mason 33 stupnja kao i Hanžeković.  Masonstvo ne može biti državotvorna opcija, mason mora biti protiv Katoličke crkve i svog naroda. Kolinda dobro glumite ali sami ste se otkrili.

Vučić nije dobro došao u Hrvatsku i stoga najavljujemo organizaciju prosvjeda.

NE ŽELIMO VUČIĆA U HRVATSKOJ!

 Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.