PROVOCIRAO BRANITELJE PRED KOLINDIN DOLAZAK! Prosvjednik uzvikivao: 'I ja imam PTSP od nerada!

19.02.2015. 16:47:26

PROVOCIRAO BRANITELJE PRED KOLINDIN DOLAZAK! Prosvjednik uzvikivao: 'I ja imam PTSP od nerada! Podrška Matiću i Milanoviću!' "Nije slučajno ovdje. Njegov cilj je da isprovocira nered pred dolazak predsjednice kako bi mi branitelji ispali nasilnici", kazao je jedan od okupljenih branitelja. Savska 66 postala je pretijesna za sve one koji su došli vidjeti i čuti predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović čiji najavljeni dolazak nestrpljivo očekuje veliki broj građana, mahom branitelja. Prilično dobro raspoloženje, međutim, pokušao je pokvariti jedan prosvjednik "naoružan" parolama ispisanim na papirima: "Podrška Matiću i Milanoviću", "I ja imam PTSP od nerada", "300 zamolbi za posao, nula odgovora", "Neću dilat, hoću radit" i slično. Iako su se u sekundi kod mladog i vidljivo nervoznog prosvjednika pojavili policajci, on nije prestajao sa svojim performansom koji je onda upotpunio i glasnim povicima upućenim okupljenim braniteljima: "Za mene se borite, za mene, ne samo za sebe!" Iako je to kod okupljenih prosvjednika izazvalo nervozu, odlučili su sve prepustiti policiji i kazali: "Nije slučajno ovdje. Njegov cilj je da isprovocira nered pred dolazak predsjednice kako bi mi branitelji ispali nasilnici", kazao je jedan od okupljenih, a drugi se nadovezao: "Primjetio sam i da ima plakat "Kolinda je lijepa", pa mislim da je to neki muljator koji se propremio za slučaj da predsjednica dođe prije. Svakako mislimo da je riječ o smišljenoj provokaciji", kazali su branitelji iz Savske 66. Capture-2   Capture-3

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.