Provokacija iz Srbije: Vukovar na ćirilici i zastava Draže Mihajlovića

28.05.2017. 11:17:22

Sportsko društvo Crvena zvezda iz Beograda osim duha i tijela jača i četnički pokret. Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent na kojem na srpskoj zastavi ćirilicom piše Vukovar, a pokraj toga je fotografija četničkog vođe Draže Mihalovića.
Poruka koju navijači Crvene zvezde šalju vrlo je jasna. Tko su bili i što su u Vukovaru spominjani četnici radili, nije potrebno objašnjavati.
Ipak, nevjerojatno je da apsolutno nitko iz hrvatskog državnog vrha ne reagira na provokacije koje stižu iz Beograda.Kroz hrvatske se medije stidljivo provlače sporne fotografije i videozapisi Delija koji na tribinama pjevaju četničke pjesme, i na tome uglavnom staje. Što još trebamo vidjeti na tribinama  da bismo konačno dočekali reakciju. Hoće li se i dalje zatvarati oči pred četničkim simbolima i prešutno odobravati ponašanje navijača koji slave ratne zločine i zločince te pozivaju na ubijanje Hrvata? Krajnji je čas da se tome kaže dosta. Ratne rane u Vukovaru još nisu zacijelile, a grupa “navijača” poziva na nova ubijanja u tom gradu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.