Prve reakcije nakon pobjede Dinama: ‘Uvjerili smo sve ljude, i vas novinare, da možemo’

09.11.2018. 00:00:15

Nenad Bjelica nakon spoznaje da će Dinamo prezimiti u Europi nije mogao sakriti veselje. “Ponosni smo na dečke, od prvog dana sam imao dobar osjećaj. Nekako rastem, što više odgovornosti imam, to sam bolji”, rekao je razdragani trener Nenad Bjelica. “Hvala Bogu, dogodilo se to što su svi očekivali. Nitko nije vjerovao u nas kad je sve počelo. Uvjerili smo sve ljude, i vas novinare, da možemo skinuti europsko prokletstvo. Motalo se svašta po glavi kad je situacija krenula loše po nas, ali vjerovali smo da možemo i napokon smo pobijedili.Idemo sad po prvo mjesto, dobri smo, odigrali smo ove četiri utakmice vanserijski. Dat ćemo sve od sebe da zadržimo vodeću poziciju u Europskoj ligi”, poručio je kapetan Arijan Ademi. “Devet godina sam u Dinamu, svašta sam proživio i ne mogu vam opisati kako se sada osjećam”, poručio je Ademi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.