Prvi hrvatski redarstvenici u Savskoj 66 dat će potporu Ivanu Krmpotiću protiv UDBA-e!

24.04.2015. 11:47:59

Prije tri godine je započela suradnja njemačkih vlasti i Ivana Krmpotića. U Savskoj 66 održava se izvanredna konferencija za medije. Kako se navodi u priopćenju koje potpisuje Đuro Glogoški tema konferencije je najava sljedećih aktivnosti branitelja. No, kako dnevno.hr saznaje na konferenciji će govoriti i Prvi hrvatski redarstvenici, koji će dati potporu svjedoku na suđenju Udbi u Muenchenu Ivanu Krmpotiću! Naime, Ivan Krmpotić osnivač je Prvih hrvatskih redarstvenika. Podsjetimo, prošle subote navečer njemačke pravosudne vlasti su došle po svjedoka Ivana Krmpotića i njegovu suprugu, nakon što je zaprimio prijetnje. Prije tri godine je započela suradnja njemačkih vlasti i Ivana Krmpotića. Tada ga je, kao čovjeka koji je stvarao hrvatsku policiju i preuzeo zloglasnu Udbu od Josipa Perkovića u proljeće 1990. godine, pronašlo münchensko tužiteljstvo. No, Ivan Krmpotić je također i osnivač Prvih hrvatskih redarstvenika.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.