PUCNJAVA KOD ĐURĐEVCA Mladić u obiteljskoj kući prostrijelio nogu 19-godišnjaku

02.12.2021. 10:28:00

U tom trenutku u istoj prostoriji nalazilo se više mlađih osoba.

Drama u obiteljskoj kući u selu kraj Đurđevca odvijala se u utorak, kada je mladić pištoljem prostrijelio nogu 19-godišnjaku. Srećom, nije zadobio ozljede opasne po život.
Policijski službenici policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim mladićem (20) sa šireg đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

Sumnja se da je osumnjičeni u utorak, 30. studenoga, oko 11 sati, u obiteljskoj kući nenamjerno ispalio jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao. U tom trenutku u istoj prostoriji nalazilo se više mlađih osoba, a među njima i 19-godišnjak koji je tom prilikom zadobio prostrijelnu ranu noge. Izvršenom pretragom kuće pronađen je i oduzet pištolj. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, zbog prekršaja neovlašteni posjed, ustupanje drugom ili neovlašteno obavljanje djelatnosti s oružjem i streljivom protiv osumnjičenika bit će pokrenut prekršajni postupak.

Izvor: epodravina.hr

Izvorni autor: epodravina/Foto: Ilustracija/fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.