PUCNJAVA U DUGOJ RESI: Uhićene dvije osobe, vojna policija na terenu!

15.05.2015. 11:58:15

VOJNA POLICIJA NA OČEVIDU Zasad se ne znaju detalji ovog incidenta. Nova pucnjava iz vatrenog oružja dogodila se u ranim jutarnjim satima u Dugoj Resi. U okršaju nije bilo ozlijeđenih. Vojna policija je također na očevidu, ne zna se iz kojeg razloga. Uhićeno je dvoje ljudi za koje se sumnja da su sudjelovali u pucnjavi. Prema riječima glasnogovornice PU karlovačke Senke Staroveški, policija je zaprimila dojavu u ranim jutarnjim satima da se u Dugoj Resi puca iz vatrenog oružja. Srećom, u okršaju nije bilo ozlijeđenih. Zasad se ne znaju detalji ovog incidenta, javlja 24 sata. U Dugoj Resi se nalazilo i vozilo vojne policije. Naime, sumnja se kako je djelatnik vojske uhićen. Vojna policija se zatekla – slučajno Na dugoreškom Trgu hrvatskih mučenika policija je uzela izjave očevidaca. Na mjestu očevida jutros se našlo i vozilo vojne policije, međutim, kako smo naknadno saznali, vojni policajci koji su bili na mjestu događaja ipak tamo nisu došli po službenoj dužnosti, već su se slučajno zatekli. Uskoro opširnije…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.