PUCNJAVA U NIZOZEMSKOJ Napad na putnike u tramvaju u Utrechtu, ima ozlijeđenih

18.03.2019. 12:24:08

TERORISTIČKI NAPAD ?
Više osoba je ranjeno u napadu muškarca na putnike u tramvaju u nizozemskom gradu Utrechtu, javljaju svjetski mediji. Na mjestu događaja je protuteroristička jedinica policije. Pucnjava se dogodila u 10.45 sati na raskrižju oko trga '24 October' nedaleko od bolnice Oudenrijn. Utreška policija rekla je da su trg i tramvajska postaja ograđeni, a na mjesto događaja stigla je policija i hitna pomoć. Kako su objavile lokalne vlasti, pucnjava je počela u tramvaju. Policija je građane zamolila da raščiste pormetnice kako bi hitne službe mogle neometano raditi. Iznad grada kruže tri helikoptera, a stanovnici su pozvani da ne napuštaju domove i radna mjesta. Na mjestu pucnjave tramvaj stoji na raskrižju okružen vozilima hitnih službi. Policija je potvrdila da je napadač pobjegao, a u tijeku je potraga za njim.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.