Pucnjava u Vukovaru: 'Svi su vrištali, djeca su jako plakala'

09.02.2020. 09:43:00

U jednom trenutku stariji muškarac je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca. Sve to je, kažu građani, izazvalo pravu paniku među prolaznicima koji su počeli panično bježati
Ispred tržnog centra Golubica Mall, u središtu Vukovara, večeras je oko 20 sati došlo do sukoba dvije osobe, a onda, kako kažu očevici, i pucnjave iz vatrenoga naoružanja.
Navodno kako su se dvije osobe, mlađi i stariji muškarac, prvo verbalno sukobili u prostoru Konzuma koji se nalazi u tržnom centru, a onda sukob nastavili i ispred centra. U jednom trenutku stariji muškarac je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca. Sve to je, kako nam kažu građani, izazvalo pravu paniku među građanima koji su počeli panično bježati. - Svi su gledali negdje da se klone, bježali gdje je tko stigao, djeca plakala. Bilo je zaista strašno. Ljudi su uznemireni i uplašeni jer tko danas šeta gradom s pištoljem uz sebe i što to mora da se dogodi da netko počne pucati, rekla nam je jedna od radnica u Golubici. Na sreću, kako doznajemo, nitko nije ozlijeđen, a i policija se vrlo brzo pojavila na mjestu događaja. Navodno kako još uvijek traga potraga za pištoljem, ali i jednom od osoba uključenim u sukob.

- Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi ne možemo potvrditi niti da je bilo pucnjave niti da je bačena petarda. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere. Na sreću nije bilo ozlijeđenih, rekao nam je glasnogovornik PU Dragoslav Živković.


Izvor: Večernji list

Izvorni autor: Branimir Bradarić/ Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.