Pukovnik Ivica Orkan prozvao HDZ-ovce: “Zabranite ovom zlotvoru nastup u RH”

24.08.2019. 10:58:08

I dok Pupovac i njegovi “rodoljubi” plaču nad sudbinom Srba u Hrvatskoj i prizivaju u pomoć Međunarodne institucije zbog tuče u jednom “Buffet”-u, u Hrvatskoj se daleko od očiju javnosti, mnogima iza leđa pokušavaju podmetnuti mirisi četničkih derneka, povratka u prošlost, i veličanje pojedininih predvodnika pobunjenih srba koji su 1991. godine veličali RSK, pljuvali i izrugivali predsjednika dr. Franju Tuđmana, prijetili ubijanjem Hrvata te poručivali da je Banija srpska. Da li u tajnosti ili javno samo za određenu naciju, u Jabukovcu nedaleko Petrinje priprema se srpski “dernek” na koji je, na poziv KUD-a “Zvuci Banije” povodom, zanimljivo, 3. Dječje smotre folklora pozvan da nastupi kao poseban gost Momčilo Stanić (Momo).  Za one koji ne znaju, Momčilo Stanić (Momo) u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske krajine, u svojim pjesmama širio je mržnju, prijetio Hrvatima da se nikad neće vratiti na Baniju, a prijetio je i ubijanjem Hrvata. Čovjek koji je prvoga predsjednika RH dr. Franju Tuđmana nazivao pogrdnim imenima ovih dana bit će ugošćen u Hrvatskoj – zemlji koju je prezirao, doznaje Nacionalno.hr iz objave umirovljenog pukovnika HV Ivice Orkana.
Izvor: Facebook
Na Facebook stranici Ivica Orkan navodi: Momčilo Stanić zvani Momo u Domovinskom ratu predvodio je službeni Vojni orkestar 39. banijskog korpusa srpske vojske krajine. U svojim pjesmama širio je mržnju, prijetio Hrvatima da se nikad neće vratiti na Baniju, prijetio ubijanjem Hrvata. Prvog predsjednika RH dr. Franju Tuđmana nazivao pogrdnim imenima.  Pozivam HDZ- ovce Andreja Plenkovića predsjednika Vlade RH, Gordana Jandrokovića predsjednika Sabora RH, Kolindu Grabar Kitarović predsjednicu RH, Davora Božinovica ministra MUP RH i Dražena Bošnjakovića ministra pravosuđa RH da ovom zlotvoru zabrane nastup na teritoriju RH, poručio je na svojoj stranici umirovljeni pukovnik HV Ivica Orkan Pandža.

Mnogi se nadaju da će Momo u Jabukovcu otpjeva svoj veliki hit “Čik, Franjo, čik”: “Čik, Franjo, čik, dođi na Baniju,pa da vidiš, Franjo,kako Srbi biju. Mi smo, gospon Franjo, ovdje Srbi pravi,svima nam se sjaji kokarda na glavi.” Evo kako je to Momo pjevao o Franji Tuđmanu za vrijeme Domovinskog rata:

 
Izvor: Facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.