PUKOVNIK KOLINDI: E MOJA PREDSJEDNICE, A ŠTO JE SLJEDEĆE!?…OVO JE SRAMOTA!…

22.12.2018. 19:43:54

Mi smo prepušteni sami sebi i vjetrovima globalizma usred svjetske krize....Predsjednice,ovo je sramota!...

Oni koji prate što pišem znaju da su moji tekstovi uvijek poduži i mnogi moji prijatelji mi to i kažu. Shvaćam, ali volim se objašnjavati. Ponekad i previše, ali neka, moj je izbor i to je važno. Takav je i admiral Davor Domazet-Lošo, čovjek čije mišljenje izuzetno cijenim… Dakle, ovo će biti kratko.

Smjena admirala Domazeta je jasna poruka moćnika koji upravljaju globalnim procesima narodu Republike Hrvatske. Poruka kako se neće tolerirati zdrav razum, državničko promišljanje i nastojanje da se uspori neoliberalno-tehnokratski globalizam. Uz to, ova smjena potez je koji predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović jasno stavlja među one kojima se upravlja iz nekoliko centara moći, a od kojih niti jedan nije u Hrvatskoj. Nažalost, sve na štetu interesa Hrvatske. Na strani konzervativnih vrijednosti i onih značajki koje čine bit Hrvata, naše povijesti, kulture i tradicije, a sve zasnovano na kršćanskim temeljima, nema više nikoga u strukturama vlasti. Predsjednice,ovo je sramota!

Mi smo prepušteni sami sebi i vjetrovima globalizma usred svjetske krize.

Željko Petko, pukovnik u miru

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.