PULA Policija privela dvije osobe osumnjičene za ubojstvo 91-godišnje starice

27.06.2020. 10:30:00

Dvije osobe privedene su u petak navečer pod sumnjom da su jučer oštrim predmetom ubile 91-godišnju staricu u njezinom stanu u Puli, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o njezinima kćeri i unuku koji žive u stanu u istoj zgradi.

Istarska policija je u petak navečer izvijestila kako su jučer oko 15 sati u njezinom stanu u stambenoj zgradi u Zoranićevoj ulici pronašli mrtvu 91-godišnjakinju.

Odmah potom policajci su s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a danas je na Odjelu patologije pulske opće bolnice obavljena i obdukcija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su teško ubojstvo ove “posebno ranjive osobe zbog svoje dobi” počinili 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka, koji su u petak navečer uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Neslužbeno se doznaje da su za ovo ubojstvo osumnjičeni kćer i unuk spomenute starice, koji žive u istoj zgradi, ali ne i u istom stanu, te da je starica više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Izvor: Radio Banovina

Izvorni autor: h/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.