PUPOVAC 1994. GODINE HUŠKAO SRBE NA POBUNU U OKOLICI PAKRACA

06.12.2015. 12:56:10

Milanović i Pupovac trebaju u tzv. vladi spasa dobiti najznačajnije uloge. Kako smo već pisali na portalu, Pupovac i Milanović žele sanirati pokradenu SRPSKU Tesla banku, jer je Srbija otkrila pljačku i tereti Pupovca u tom slučaju, odnosno da riješi problem. Vučić je posebno bijesan u svezi pljačke banke i odgovomosti Pupovca. U ovoj našoj priči govoriti ćemo o prošlosti Milorada Pupovca. Prema navodima visokog izvora naših tajnih službi, Pupovac je bio suradnik naših tajnih službi i znao je ocinkati pojedinog Srbina, a ponekad i prikriti kriminal prema nekom građaninu srpske nacionalnosti, te su mnogi Srbi zbog toga bijesni na njega. Ali kako je cinkao njih, tako je radio i za srpsku stranu protiv Tuđmanove vlasti. slika 21994. godine održao je glasoviti govor pred srpskom pobunjeničkom ekipom u Pakračkoj pozadini, odnosno u okolini ratne zone, a koju su držali pobunjeni Srbi. Prije pada SAO Krajine u svome govoru je bodrio srpske teroriste govoreći im kako su uz njih Englezi i Francuzi te da moraju izdržati. U to vrijeme je imao veze s obje strane, ali je očito radio za srpske interese. Ovaj glasoviti govor održan pred četničkom svitom otkucao je Veljko Đakula hrvatskoj strani.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.