“Pupovac je u zatvoru posjetio ratne zločince iz Trpinje, a sada bi u Kolonu sjećanja!”

17.11.2018. 08:24:38

GOST BUJICE MARIJAN PAVLIČEK, PREDSJEDNIK HRVATSKE KONZERVATIVNE STRANKE!

Njih desetorica osuđeni su na 139 godina zatvora, počinili su najteže ratne zločine nad civilima u Vukovaru, Milorad Pupovac posjetio ih je u osječkom zatvoru, a sada bi u Koloni sjećanja hodao uz obitelji njihovih žrtava! Malo je reći da je to licemjerno - izjavio je gostujući u Bujici na Z1 Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i zamjenik gradonačelnika Vukovara.
Govorio je o ratnoj ulozi potpredsjednika SDSS-a Đorđa Ćurčića koji je u studenom ‘91. na Ovčari “brao kukuruz” i smjeni Nikole Kajkića koja je uslijedila nakon što ga je ispitao u policiji... Objasnio je zašto politički predstavnici lokalnih Srba nikada nisu zapalili svijeće za hrvatske žrtve i komentirao skandalozne namjere nekih političkih krugova koji razmišljaju o postepenom ukidanju vukovarske Kolone sjećanja! Velimir Bujanec [embed]https://www.youtube.com/watch?v=4ewUDEQ1HWU[/embed]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.