Pupovac u Dunav bacio vijenac sa srpskom zastavom ispisan na ćirilici

17.11.2018. 22:55:52

Dolazak Milorada Pupovca u Vukovar kako bi se poklonio vukovarskim žrtvama očekivano nije mogao proći bez njegovih standardnih provokacija i izjednačavanja žrtve i agresora. Svi su mediji izvijestili o tom odlasku, dan prije obilježavanja najveće tragedije u novijoj hrvatskoj povijesti Milorad Pupovac zauzeo je medijski prostor, sa naslovnica svih portala iskaču slike Pupovca kako polaže vijenac na Memorijalnom groblju i baca vijenac u Dunav. Može se pročitati i čuđenje što mu je dio okupljenih branitelja okrenuo leđa ali nitko od medija nije vidio ništa sporno u vijencu kojega je dotični bacio u Dunav. Na vijencu je, i to se na fotografijama jasno vidi, vrpca u bojama srpske zastave, a slova na vrpci ispisana su ćirilicom!! Možemo li pasti niže od ovoga i prešutjeti i ovu provokaciju i hoće li se i nakon ovoga njegovi koalicijski partneri u vladajućoj koaliciji praviti da se ništa nije dogodilo?! A dogodilo se to da saborski zastupnik, dakle predstavnik zakonodavne vlasti dolazi u Vukovar na obljetnicu pokolja branitelja i nedužnih civila, brutalno ubijenih od strane srbočetničkog agresora, noseći sa sobom boje zastave i pismo tog istog agresora!  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.