Pupovac: U Trpinji nisu uhićivali organizirane kriminalne grupe

12.07.2013. 15:46:40

12.7.2013
Piše: i.kri/VLM
Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac komentirao je jučerašnje uhićenje desetak osoba u mjestu Trpinja zbog sumnje da su počinili ratni zločin 1991. godine. Pupovac je u izjavi za Media Servis rekao da daje podršku radu Državnog odvjetništva, ali ga zabrinjava način na koji je akcija provedena. – Nije riječ o organiziranim kriminalnim grupama, kao što nije riječ ni o selu koje na bilo koji način pokazuje da raspolaže s bilo kojom vrstom oružja ili da je spremno na otpor, da bi se na takav način ulazilo i na takav način privodilo ljude – rekao je Pupovac i dodao kako je svatko od tih ljudi mogao biti priveden na drukčiji način. Kako je neslužbeno doznao Večernji list, desetak jučer uhićenih osoba navodno se sumnjiči za ubojstvo 14 civila. >>Srpske izbjegličke udruge: Hrvatska opet pokazala pravo lice >>Strijeljali su i u rupu bacili 14 ljudi. Tijela im još nisu nađena Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.