Putujete preko granice? HAK je upravo izdao novo upozorenje!

14.04.2017. 21:18:57

DUGA ČEKANJA Na graničnim se prijelazima stvaraju nove gužve Hrvatski autoklub (HAK) u posljednjem upozorenju na svojim službenim stranicama istaknuo je da je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima na ulazu i na izlazu iz Hrvatske, a čekanja su od 30 minuta do 2,5 sata. Na ulasku u Hrvatsku na GP Požane čeka se 30 minuta; Kaštel – 30 minuta; Plovanija, Rupa i Pasjak – 1 sat; Trnovec i Otok Virje – 30 minuta; Jurovski Brod i Macelj – 1 sat. Čekanja na izlasku iz Hrvatske: GP Slavonski Brod – oko 2 sata; Županja – 1,5 sat; Stara Gradiška – do 2 sata; Gunja – 30 minuta; Jasenovac – oko 2,5 sata); Maljevac – 45 minuta; Ličko Petrovo Selo – 40 minuta; Slavonski Šamac – 40 minuta; Karasovići, Bajakovo, Tovarnik, Dvor – 25 minuta. Promet teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima: Bajakovo gdje je kolona na izlazu iz RH duga oko 3 km i čeka se oko 3 sata, te na GP Ličko Petrovo Selo – 3 sata, izvijestio je HAK.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.