Radilo ga više od stotinu ljudi: HDZ u ponedjeljak predstavlja gospodarski program

27.06.2015. 08:44:07

HRVATSKA demokratska zajednica će u ponedjeljak, 29. lipnja, najužim ljudima iz rukovodstva stranke, prezentirati gospodarski program koji je izrađen u suradnji s njemačkim IFO institutom, najavila Ivana Maletić, europarlamentarka i jedna od glavnih ekonomskih stručnjakinja u vodećoj opozicijskoj stranci “Bit će to glavna prezentacija programa za uži krug stranke u kojoj će se iznijeti glavni zaključci i preporuke. Naglasit ćemo najveće izazove i probleme u gospodarstvu, ali i predložiti kako ih riješiti. Ponudit ćemo vrlo konkretne mjere”, ispričala je Maletić. Maletićka naglašava da je program radilo više od stotinu ljudi iz stranačkih odbora ovisno o područjima kojima se bave. Prezentaciju će u ponedjeljak u prijepodnevnim satima održati Ivana Maletić i Tomislav Ćorić koji su i od početka bili koordinatori s HDZ-ove strane na izradi programa, a društvo će im praviti dva stručnjaka iz IFO instituta koji je stranka još lani angažirala za ovaj posao. Uži tim koji će prisustvovati predstavljanju programa, uz predsjednika stranke Tomislava Karamarka, čine Tomislav Čuljak, Milijan Brkić, Miro Kovač, Martin Pastuović, Gordan Jandroković, Željko Reiner i Davorin Mlakar. Na pitanje kada će HDZ-ov gospodarski program stranka napokon pokazati javnosti  HDZ-ova europarlamentarka kaže da će to biti  kad Vlada objavi datum izbora.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.