RADNIČKA FRONTA POZVALA NA PROTEST UHLJEBA PROTIV NOVE VLADE

01.02.2016. 12:34:22

Vjerojatno će ova ekipa uhljeba pozdraviti novog premijera sa; ´smrt fašizmu - sloboda uhljebima!´kako bi ga podučili hrvatskom jeziku. Nekad novinar u zločinačkoj republici srpskoj i kriminalac osuđen za prevare u hrvatskom gospodarstvu, a sada veliki aktivist za ljudska prava i promicatelj mržnje prema HDZ-u i predsjednici, Domagoj Margetić želi okupiti sve uhljebničke snage u Hrvatskoj u protest protiv nove hrvatske Vlade. Taj protestni skup nazvan je "skupom izdajnika". Nadamo se da će se na tom skupu okupiti svi oni silni portali za koje nikad nitko nije čuo, a koji su dobili iz proračuna Ministarstva kulture od 70.000 do 500.000 kn. Posebno zanimljivo bit će upoznati portal koji ne postoji ali je svejedno dobio sredstva, pa će i ti duhovi doći na protest zajedno s Margetićem, kao i Frljić i njegovo sirovo meso, trećerazredni glumci, velevažna glumica Raukar, Violić i posebno ona treća koja će se lako prepoznati jer je kao ravnateljica teatra u zagrebačkoj provinciji davala sredstva od 80.000 kn svom ljubavniku kao uvjerena hrvatska ljevičarka i antifašistkinja. Na protestu očekujemo i brata Zorana Milanovića, jer je i sam Milanović zaprijetio Karamarku ulicom, a braco je svoju firmu sa 250.000 kn uz državne poslove napunio s preko tri milijuna državnih kuna, pa će mu Hasanbegović sigurno smetati u daljnjem zgrtanju love. Bijesan je i Zokijev tast jer je dosad dobivao povlaštene poslove od zagrebačkog Holdinga, pa je i on upotrazi za fašistima u novoj Vladi.  Sav ovaj cirkus predvodit će radnička fronta i sa neba duh druga Tita, neovisno o broju svojih prstiju, a ovisno o svjedocima koji tvrde da nije imao dva prsta. Hrvatska silno pati za antifašističkom kremom društva, koja preko udruga uzima više od milijardu kuna godišnje, što u 5 godina iznosi punih 7 milijardi kuna. Rakićka dijeli 30 milijuna kuna za neprofitne projekte u ime pluralizma, ratno-huškački list Novosti dobiva čitavih dva milijuna kuna za sprdanje hrvatskoj himni, hrvatskim pilotima, a posebno hrvatskom narodu. Svi ti antifašisti bit će ubuduće zakinuti za financiranje svojih privatnih ekscesa i zato imaju silnu potrebu proglasiti novog ministra kulture Hasanbegovića fašistom. Očekujemo da će na Markovom trgu Labrović opet izvaditi svog malog i pokušati naciljati sve do Ministarstva kulture - to će tek biti pravi hepening! Čini se da ga ni otkaz u Sinjskoj školi nije odvratio od pokazivanja malog "piše" u javnosti. Vjerojatno će ova ekipa uhljeba pozdraviti novog premijera sa; ´smrt fašizmu - sloboda uhljebima!´kako bi ga podučili hrvatskom jeziku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.