Raskošna Coco ponovno se razmeće guzom

26.07.2013. 11:02:05

Coco Austin ima obline koje se ne srami pokazati, no 34-godišnja je starleta ovog tjedna na televiziji pokazala što sve može sa svojom stražnjicom Plavuša pneumatskih oblina ispričala je da je prihvatila svoje senzacionalne obline tek kad je upoznala supruga Ice T-ja, prenosi Mail Online. 'Imala sam 18 godina i shvatila sam da mogu iskoristiti te obline. Voljela sam svoje grudi, kupila sam ih s 18 godina. Ali sam skrivala svoje bokove, mrzila sam ih. Sada njima 'miješam'.' Za to je 'oslobađanje', kaže, zaslužan njezin suprug Ice-T. 'Jednog dana mi je rekao: 'Moraš napraviti nešto s tom stražnjicom. To je jedinstveno.' Coco je demantirala glasine da je stavila implantate u stražnjicu, ponosno izjavivši da je prirodna. 'Dugo sam pokušavala sakriti svoju stražnjicu, a onda su mi svi počeli govoriti da imam nešto pa sam to počela doživljavati kao kompliment', izjavila je Coco. Tada je u talk showu pokazala bogatstvo talenta koji posjeduje. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.