Raspad “domoljubne“ koalicije u Udbini

22.10.2015. 09:12:05

Udbina, na večeras održanom užem predsjedništvu HSP-AS ogranak Udbina, predsjednik HSP-AS ogranak Udbina i općinski vijećnik u Općinskom vijeću Općine Udbina, Ilija Šljivić, podnio je neopozivu ostavku u stranci kao  i na sve funkcije u istoj zbog citiramo“neslaganja sa kriminalnom politikom HDZ-ovog načelnika Općine Udbina Ivanom Pešutom i sluganskom politikom HSP-AS koja se protivi interesima naroda na području Općine Udbina“. Po izjavi gosp. Ilije Šljivića “kap koja je prelila čašu“ je odnos domoljubne koalicije koju u Udbini tvore koalicija HDZ-SDSS i HSS, prema pripadnicima hrvatskoga naroda a koji očito nisu dovoljno dobri  ili podobni da bi bili zaposlenici u bilo kojem općinskom poduzeću ili samoj Općini Udbina  a što i dokazuje nedavno otpuštanje 90%  zaposlenika općinskih komunalnih društava hrvatske nacionalnosti. Nadalje HDZ-ov donačelnik iz redova hrvatskoga naroda gosp. Zlatko Brkić ni na koji način nije reagirao na navedena otpuštanja  i permanentna kršenja prava  manjinskoga naroda u Udbini što mu je osnovni posao,  čime tzv. “domoljubna koalicija“ u Udbini gubi svaki smisao. Kako navodi gosp. Ilija Šljivić na ovaj korak se odlučio zbog nezadovoljstva svih mještana Udbine višegodišnjim sustavnim šikaniranjem mještana Udbine od strane onih koji su birani da budu u službi običnih ljudi a ne da budu svrha sami sebi kao što je to slučaj u Udbini. Zbog navedenih razloga Ilija Šljivić i oko 90% bivšega  članstva podržati će listu Bandić Milan 365 u IX izbornoj jedinici sa nositeljicom liste Ivanom Tomaš.

Mario Adrinek

ostavka_hspas_udbina_123_scr_333

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.