Raspada se carstvo Kardashian!

16.08.2013. 10:19:42

TV emisiju Kris Jenner poharale su loše kritike, gledanost joj pada, kritičari su show ocijelili izrazito lošim. Kourtney Kardashian se suočava s utvrđivanjem očinstva, brak Khloe Kardashian i Lamara Odoma je pred raspadom, a Kim muku muči s dominantnim dečkom Kanye Westom 'Slava za obitelj Kardashian nestaje preko noći. Imaju vrlo loš publicitet, gledatelji su se umorili od njih, a kritičari ih više ne podnose', rekao je izvor, a piše Showbizspy. Kim, otkako je rodila 15. lipnja, fokusirana je na dijete i zažmirila je na činjenicu da joj popularnost pada, a dodatno je opterećuje Kanye West sa svojim bijesnim ispadima i želji za dominantnošću. 'Kourtney je neutješna, a sudska tužba stvara nove tenzije između nje i Scotta Disicka', kaže izvor. 'Keeping Up With The Kardashians' ušao je u svoju osmu sezonu, no zbog niza privatnih problema i činjenice da su se gledatelji zasitili slavne obitelji, čini se kako će i tome uskoro doći kraj. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.