Raspada se stranka koja je u koaliciji s HDZ-om?

08.04.2015. 16:38:08

Članstvo Hrasta Osječko-baranjske županije napustilo stranku! Jedna  od prvih članica stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, ujedno i predsjednica podružnice Osječko-baranjske županije, Klementina Šuljug, napustila je stranku. Osim nje, stranku su napustili svi članovi predsjedništva vijeća podružnice, gradskih ogranaka i mjesnih odbora, kao i gotovo cjelokupno članstvo podružnice Osječko-baranjske županije. “Naše političko djelovanje započeli smo okupljanjem oko vizije stvaranja jedne nove, neovisne i vjerodostojne političke opcije koja će svoje djelovanje usmjeriti na korjenite promjene u našoj Domovini, zagovarajući i promičući interese Hrvatskog naroda. Ovu viziju, prema našoj procjeni, više nismo u mogućnosti provoditi u okviru stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku. Raspušta se podružnica i svi njeni ogranci te članovi nastavljaju raditi za opće dobro prema svojim mogućnostima”, navela je Šuljug. Podsjetimo, prošlog je tjedna Krešimir Miletić zajedno s  30 vijećnika vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti te gotovo cjelokupnim članstvom podružnice za Grad Zagreb izašao iz stranke. ”Naše političko djelovanje započeli smo okupljanjem oko vizije stvaranja jedne nove, neovisne i vjerodostojne političke opcije koja će svoje djelovanje usmjeriti na korjenite promjene u našoj Domovini, zagovarajući i promičući interese Hrvatskog naroda, a ne osobne ili parcijalne probitke pojedinaca. Ovu viziju, prema našoj procjeni, više nismo u mogućnosti provoditi u okviru stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku. Nastavljamo svoje političko i društveno djelovanje za opće dobro kao nezavisni vijećnici”, naveo je tada bivši predsjednik podružnice Hrasta za Grad Zagreb. Iz HRAST-a je stiglo priopćenje u kojem se opovrgava Miletićeve navode i ističe kako je protiv njega u stranci pokrenut stegovni postupak.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.