RASPLAMSAVANJE ČETNIŠTVA; Šešelj: Ne odustajemo od ideje Velike Srbije!

13.11.2014. 17:18:30

Šešelj je rekao da se od "ideje Velike Srbije ne odustaje, jer je to smisao SRS-a". Konferenciju za novinare održao je haaški optuženik i četnički vojvoda Vojislav Šešelj koji je potvrdio svoje riječi da mu je politika ispred zdravlja zbog kojeg je i pušten na privremenu slobodu. Na prvom mjestu mu je obračun s političkim protivnicima, a najavio je i mobilizaciju članstva SRS. "Pozivam sve koji su otišli da se vrate u stranku, dobrodošli su svi osim onih koji su otimali mandate SRS i ogrezli u kriminalu", kazao je Šešelj. Šešelj je rekao da se od "ideje Velike Srbije ne odustaje, jer je to smisao SRS-a". "Ideja je da se sprovodi svim miroljubivim sredstvima", rekao je Šešelj, prenosi B92. Novinari su Šešelja upitali o ubijenom premijeru Srbije Zoranu Đinđiću našto je on rekao "tko se još njega sjeća" i naveo da se ne kaje što se radovao vijesti o njegovom ubojstvu. "Srpski narod se oslobodio mafijaša i izdajnika. Zašto bih se sada zbog toga kajao. Ja sam saslušan zbog izjava oko krvoprolića, ali nisam slutio to što se Đinđiću desilo. Očekivao sam da će biti više krvoprolića i dobro je što ga nije bilo", rekao je Šešelj. Haaški optuženik i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj optužio je u intervjuu po dolasku iz Haaga srbijanskog predsjednika i premijera Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića da su odustali od radikalskih ideja, ustvrdivši da su se prodali Zapadu i izdali Kosovo te poručivši kako ga ni teška bolest neće spriječiti u nastavku političke borbe i njihovu rušenju s vlasti. Svoje dvije metastaze Šešelj naziva "Aleksandar Vučić" i "Tomislav Nikolić".  
  • Autor: A. Pranjić / HINA
  • Photo: screenshot, YOUTUBE
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.