Ratni huškač i četnički vojvoda Vojislav Šešelj obolio od raka?

10.12.2013. 12:02:13

10.12.2013.

Od Haaškog suda predstavnici Srpske radikalne stranke su tada zatražili da im Haaški sud omogući tim srbskih liječnika, koji bi bio vođen kardiologom Milovanom Bojićem, za što se složio i Šešelj.

Liječnici u Haagu sumnjaju kako je ratnom huškaču, predsjedniku Srpske radikalne stranke i četničkom vojvodi Vojislavu Šešelju ozbiljno narušeno zdravlje. Kako prenose regionalni mediji prve procjene stručnjaka su zasad ustvrdile kako je riječ o raku debelog crijeva. Prošle godine je Šešelj imao zdravstvenih problema, kada mu je pozlilo na suđenju.

Od Haaškog suda predstavnici Srpske radikalne stranke su tada zatražili da im Haaški sud omogući tim srpskih liječnika, koji bi bio vođen kardiologom Milovanom Bojićem, za što se složio i Šešelj.

Od početka 2012. godine Šešelj je već dva puta proveo u bolnici zbog zdravstvenih problema te mu je 12. siječnja ugrađen pacemaker.

Podsjetimo kako je Šešelj od 2003. godine u zatvoru te mu se sudi od jeseni 2007. godine po optužnici za ratne zločine nad Hrvatima i muslimanima tijekom rata u Hrvatskoj i BiH od 1991. do 1993. godine.

 
  • Autor: A.P.
  • Photo: Screenshot: YouTube
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.