Ratni pripadnici SJP "Roda" obilježavaju 25. godišnjicu osnutka

09.03.2016. 09:45:27

Ratni pripadnici Specijalne jedinice policije PU varaždinske "Roda" obilježit će 18. ožujka 25. godišnjicu osnutka Specijalne jedinice policije PU varždinske "Roda". Povodom 25. obljetnice, u službenim prostorijama PU međimurske u Čakovcu, 18. ožujka s početkom u 9 sati, otkrit će se Spomen ploča povodom osnivanja SJP PU varaždinske "Roda". Obilježavanje će se nastaviti u Novom Marofu, polaganjem vijenaca kod Križa poginulih branitelja, svetom misom u crkvi Sv. Antuna Padovanskog te svečanom sjednicom Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske "Roda" u dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin koja će započeti u 13 sati. Tom prigodom bit će postavljena izložba ratnih fotografija iz arhive USJP "Roda" u Kulturnom centru u Novom Marofu, a bit će prikazan i kratki film o ratnom putu pripadnika Roda kojeg je snimila Varaždinska televizija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.