Ratni zločinac Goran Hadžić, jedan od utemeljitelja i osnivača SDSS-a umro na slobodi

13.07.2016. 11:53:29

TOVARNIK - Jučer navečer u Novom Sadu umro je notorni ratni zločinac Goran Hadžić, bivši predsjednik tzv. Republike Srpske Krajine. Prije nešto više od godinu dana zbog problema sa zdravljem Haaški sud ga je pustio na slobodu. Preminuo je u 58. godini, a imao je tumor na mozgu. Kao pripadnik udruženog zločinačkog pothvata na čelu sa Slobodanom Miloševićem, Hadžić je pred Haaškim sudom optužen za progon Hrvata, ubojstva, nezakonito pritvaranje, mučenje, nečovječna djela, deportaciju i prisilno premještanje u razdoblju od 1991. do 1995. na području Knina i u istočnoj Slavoniji. Krvnik i ratni zločinac Goran Hadžić, jedan je od utemeljitelja i osnivača Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), koja sudjeluje u političkom životu Republike Hrvatske.       Za Udrugu dr. Ante Starčević – Tovarnik Antun Ivanković, predsjednik  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.