RAZLIČITA OBILJEŽJA PROLAZE, NEKA I NE, ALI SLIJEDI OTEŽANI RAD PORTALA DNEVNIH NOVOSTI

18.04.2020. 17:46:00

Poštovani čitatelji Portala dnevnih novosti,

kako shvatiti demokraciju, slobodu govora,  pisanja i mišljenja, pritom i paziti na standardne društvene mreže, a da nakon upozrenja nije blokirana putanja prema web stranici ili otežan rad? Naime, od naše strane je objavljen sadržaj koji je kršio standarde različitih društvenih mreža, bili smo prisiljeni izbrisati i maknuti članak. Prvi put? Ne! Možda Vi niste primijetili, ali ovaj je put učinieno da se objavi na društvenim mrežama članak, ali ne možete ga pročitati na stranici. Vjerujemo da Vas to frustrira, ali isto tako i nas. Dogodilo se da je objavljena slika poglavnika Ante Pavelića sa pozdravom, za kojeg je iskorišteno upozorenje i otežan rad portala tj. čitanje vijesti preko FB-e mreže. Neka im bude. Ne sada, kad smo pregledali nedavne objave, ustaški simboli nisu bili su po standardima fb-a, ali četnička, partizanska, komunistička obilježja bez ikakvog problema možete postaviti i plasirati u javnost. S druge strane imamo pratnju "satelita" koji nas prijavljuju za kršenje pravila, ali to ne čine dok se radi o četničkim ili partizanskim zločinima, jer  to su vam evo jednaka pravila o kršenju standardna društvenih mreža. I sami primjećujete da s oprezom pišemo ovu objavu, jer može biti daljnja blokada i otežani rad portala. 

PREPORUKA: Ako pogledate određeni članak na FB-u, ne možete preko njega pročitati članak, napravite direktan ulaz na stranicu https://portal.braniteljski-forum.com/ , gdje možete pročitati određene članke.

Po koliko puta nailazimo da mjerila nisu ista, da standardi nisu bili isti, isto tako da ima onih koji jako dobro paze na naše objave, nama je drago da paze, jer ISTINA boli, Vama dragi čitatelji isprika, dok sve ne profunkcionira kako treba ,

UREDNIŠTVO PDN-a

 

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Uradništvo PDN/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.