Razmjena uvreda Bandića i Zrinke Paladino: “Vojska o skraćenju, zna se tko o poštenju!”

19.01.2017. 21:46:56

Milan Bandić gostovao je u emisiji “Zagrebi po Zagrebu” Radio Sljemena, a izjave u emisiji prerasle su se u seriju uvreda između njega i Zrinke Paladino, zamjenica pročelnika zagrebačkog Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode.
Na pitanje voditelja je li itko na kraju odgovarao za ono što se događalo na Cvjetnom trgu te je li napravio ono što je i najavio a to je da nađe i kazni odgovorne, Bandić je rekao kako je njegov pročelnik zapravo ovdje naučio lekciju, a to je da je takve stvari treba ranije znati. “Gospođa koja je akciju otkrila u biti je besplatno koristila garažu sa svojim suprugom. Prema tome, zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Vojska uvijek o skraćenju, a znate tko o poštenju“, rekao je gradonačelnik Milan Bandić. Zamjenica pročelnika zagrebačkog Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode Zrinka Paladino progovorila je o navodnim nepravilnostima u radu gradskih institucija i to objavivši pozadinu izdavanja dozvole za spornu terasu na Cvjetnom trgu. “Resorni pročelnik je ostao na svom mjestu, jer nije ništa kriv. Naravno da nije ništa kriv. Naučio je i on nešto o tome svemu, ali opet vam ponavljam, vojska o skraćenju, a ovi drugi o poštenju“, nastavio je Bandić na Radio Sljemenu. Na njegove izjave osvrnula se i sama Paladino na svom Facebook profilu, uputivši mu  “zahvalu”. http://www.maxportal.hr/wp-content/uploads/2017/01/paladino-zrinka-facebook-bandi%C4%87.jpg “Kroz izreku… TKO O ČEMU, VOJNIK O SKRAĆENJU, A KURVA O POŠTENJU …danas ste me na Radio Sljemenu u emisiji “Zagrebi po Zagrebu” gradonačelniče Milane Bandiću, u vezi “Cvjetnog”, dvaput nazvali, ne vojnikom, već drugom imenicom… Hvala. Užitak je pokušavati štititi Vaš grad.”, komentirala je prozvana Zrinka Paladino.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.