Razuzdana zabava, partiji u bazenu - sve to vas očekuje i ovog LJETA!

16.05.2013. 00:14:14

Ono što ponekad skriva noć smjelo će otkriti dan, bar kad je riječ o glazbi i zabavi koja nas očekuje prvog tjedna srpnja na vodećem od brojnih glazbenih događaja ovog ljeta, Hideout Festivalu Uz najveći line up ovog tek dvije godine starog festivala, atraktivne boat partije i veliku regionalnu turneju od 03.- 05. srpnja na najpopularnijoj party plaži jadranske obale posjetitelje iz cijeloga svijeta očekuje nezaboravan dnevni program u obliku pool partija koji su se pokazali kao važan dio Hideoutove uspješne priče. >> Britanci hvale hrvatsku obalu: Ozbiljni konkurent Miamiju i Ibizi!
Hideout Festival na Zrću (foto: PR) - 6
Na 13 najavljenih pool partija će tako nastupiti zvijezde samog festivala poput Hideoutove povratnice Heidi, tvorci ljetnih himni Hot Creationsa, utemeljitelj snažnog bassom okarakteriziranog Ram Records labela Andy C., već spomenuti velikani Circo Loca i Dirtybirda, ali i party početnici kao što su Motion, Face, Regulate i Zutekh. Sastavni dio Hideoutove karavane su i domaći talentirani glazbenici, producenti i promotori koji će predstaviti najuspješnije regionalne elektronske etikete, ujedno i domaćini velike turneje po regiji.
Hideout Festival na Zrću (foto: PR) - 4
Tako će Burek koji se visoko pozicionirao na svjetskoj glazbenoj karti s imenima poput Kinka, Toby Tobiasa i Vakule predstaviti Pytzek, zvuk splitskog Acilectra kojeg vrte Maceo Plex, Marco Carola, TiNi i Mark Antona na Zrće donose Mariano Mateljan, Lushi i Pille, bass će na obalu ispustiti Black Lightovi uzdanici RRRamon! i DMT, dok je za techno zadužen vodeći hrvatski promotor UES i Pete Dux koji je ovog ljeta dobio pozivnice za nastup u klubovima Sankeys u Manchesteru i The Space u Leedsu. I dok se u Velikoj Britaniji za Hideout još uvijek traži ulaznica više, manji broj istih dostupan je samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kn preko sustava Eventim. Orginal članak možete pročitati OVDJE

Autor: