Reagiranje saborskog zastupnika Željka Sačić zbog imenovanja Josipa Čelić na mjesto načelnika "Policijske akademije Josip Jović"

05.05.2022. 09:32:00

OSIONI I UMREŽENI Z L O T V O R I !!!

Sram vas sve skupa može biti zbog ove javne sablazni, zbog ovog "imenovanja", (u biti, neočekivanog i neshvatljivog " javnog žigosanja " , bolje rečeno: sramoćenja Policijske akademije ) i to, kako Vas , ministre i potpredsjedniče Vlade, g. Božinoviću, tako i samog predsjednika Vlade,g.Plenkovića, također.

Osobno, baš me briga za stil i način dosadašnjeg života ovog, (sada za mene ) nebitnog lika, koji je u presudnim trenucima za sigurnost i stabilnost Republike Hrvatske pokazao i dokazao ( još uvijek nekažnjenu !?'') neprofesionalnost, nezakoniti rad, neodgovornost, sebično karijerističnu nemoralnost, zbog koje su dugo godina patile ( i još uvijek pate) mnoge nevine obitelji i mnogi nevini hrvatski heroji, ali, opravdano sam zabrinut za budućnost i uspješnost rada Policijske akademije ,kao ugledne odgojno obrazovne institucije našeg Ministarstva unutarnjih poslova.

Mali je to "napredak" u tzv.policijskoj karijeri za ovog " super tajnog policijskog agenta", ali istodobno, velika i nemjerljiva propast, degradacija i demotivacija, za čitavu plejadu visoko stručnih i visoko moralnih profesorica i profesora na toj Akademiji. Grubi je to udar na sve policijske profesionalce, predanih ispunjenju svih ustavnih i zakonitih zahtjeva policijske struke. A posebno je štetno to "imenovanje" za sam tijek odgojno obrazovnog procesa mladih ljudi, čestitih idealista, zanesenjaka, humanista, koji su svoj život odlučili posvetiti zaštiti mira, slobode, spokoja , imovine, sigurnosti hrvatskih ljudi, hrvatskog naroda, svih građana naše države, kao i svih ljudi koji se zateknu tu, na području naše Republike Hrvatske !

Ministre i potpredsjedniče Vlade, g. Božinoviću, kakav primjer tim mladim ljudima s tim imenovanjem šaljete i dajete ???

Niste zavrijedili moje poštovanje, samo iskrenu i duboku osudu, bolje rečeno - zgražanje, s nadom, da neće dugo trajati !

Izvor: Facebook

Izvorni autor: PDN/Foto: Željko Sačić/Sabor RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.