Redovite letačke aktivnosti MIG-21; moguće probijanje zvučnog zida

22.08.2016. 11:45:09

MORH/HRZ Tijekom najavljenih prelijetanja borbenih zrakoplova HRZ-a se može očekivati probijanje zvučnog zida, priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH) U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti aviona MIG-21 će od ponedjeljak, 22. kolovoza do petka, 26. kolovoza provoditi redovite letačke aktivnosti u vremenu od 10 do 16 sati. Tijekom najavljenih prelijetanja borbenih zrakoplova HRZ-a se može očekivati probijanje zvučnog zida, priopćilo je Ministarstvo obrane (MORH). Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije, na visini iznad deset tisuća metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, stoji u priopćenju MORH-ove Samostalne služba za odnose s javnošću i izdavaštvo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.