REZERVNA MOMČAD HRVATSKE POIGRALA SE S ČILEOM: ‘Kauboji’ odradili lak trening prije Nijemaca!

19.01.2017. 07:58:52

RUKOMET SP Momčad izbornika Babića pobijedila Čile sa 37-22 i u četvrtak očekuje posljednja utakmica u skupini protiv Njemačke, a drugo mjesto već je osigurano... Naravno da nije bilo neugodnog iznenađenja u dvoboj C skupine svjetske smotre za rukometaše, naša Hrvatska bez odveć poteškoća pobijedila je Čile ko je neki dan ugodno iznenadio pobijedivši Bjelorusiju. Na koncu uvjerljivih 37-22 (17-9) zorno svjedoči o razlici u kvaliteti. Momčad izbornika Babića u četvrtak očekuje posljednja utakmica u skupini protiv Njemačke, a drugo mjesto već je osigurano… Od početka su Hrvati zaigrali ozbiljno, a kako se Čile nije uopće snašao to je prednost neprestance rasla i pitanje pobjednika bilo je zarano otklonjeno. Na parket su izlazili mahom pričuvni igrači, a rezultat nije patio. Što reći, gol je zabio i naš vratar Stevanović nakon neuspješnog čileanskog napada kada su vratara zamijenili igračem. Na odmor se otišlo s lijepih 17-9 za Hrvatsku. U nastavku je to bila revija udaraca, ali i sjajnih obrana čileanskog vratara Barrientosa. No, njegova atrakcije nisu pomogle, Hrvatska je jurnula prema visokoj pobjedi i u petak će protiv Nijemaca odlučivati o prvaku skupine. Momčad izbornika Babića u petak očekuje posljednja utakmica u skupini protiv Njemačke, a drugo mjesto već je osigurano…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.