Ribari u Savi kod Gradiške 'upecali' ručnu bombu

30.05.2013. 14:33:34

Nije rijedak slučaj da pojedinci koriste visok vodostaj Save u vrijeme poplava kako bi se riješili ručnih bombi i ostalih eksplozivnih naprava.

Nemalo iznenađenje dočekalo je ribolovce koji su pecajući na Savi u susjednoj BiH pronašli eksplozivnu napravu za koju se pretpostavlja da ju je na obalu bacio netko od nemarnih građana. Nije rijedak slučaj, piše Tanjug, da pojedinci koriste visok vodostaj Save u vrijeme poplava kako bi se riješili ručnih bombi i ostalih eksplozivnih naprava. Kada se voda povukla, eksplozivna naprava je ostala na obali, a da nije riječ o bezazlenom slučaju, pokazuje i brza intervencija pripadnika Policijske stanice Gradiška, koji su označili mjesto pronalaska i nadgledali ga sve dok stručnjaci ekipe Republičke Civilne zaštite za uklanjanje minsko-eksplozivnih sredstava nisu došli na teren i uklonili bombu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.