Robert Kohorst: Naš partner i saveznik Hrvatska preuzima ulogu lidera

02.02.2019. 08:16:16

Drago mi je što naš strateški partner i saveznik preuzima pozitivnu ulogu lidera. LNG Terminal će omogućiti uvoz iz širokog raspona dobavljača, a to će natjecanje osigurati najbolje cijene plina – poručio je danas američki veleposlanik Robert Kohorst. Veleposlanik je čestitao hrvatskoj vladi, posebno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Tomislavu Ćoriću, na odobrenju za financiranje terminala na Krku. “Čestitam hrvatskoj Vladi, osobito premijeru Andreju Plenković i ministru Tomislavu Ćoriću, za odobravanje financiranja projekta LNG terminala na Krku. Taj projekt je investicija koja maksimizira hrvatsku opskrbu plinom i daje značajan doprinos diverzifikaciji i sigurnosti opskrbe plinom za cijelu regiju. LNG Terminal će omogućiti uvoz plina od širokog spektra dobavljača i ta kompetitivnost će osigurati najbolje cijene plina. Drago mi je vidjeti kako naš strateški partner i saveznik preuzima pozitivnu lidersku ulogu”, izjavio je u petak u posebnoj izjavi upućenoj hrvatskim medijima američki veleposlanik u Hrvatskoj Robert Kohorst. Ante B. / Kamenjar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.