Robert Valdec huliganima: “Želite li smjenu uprave Hrvatskih voda, otrujte vodovod”

21.06.2016. 08:14:35

KOLIKO jeftinih spinova nakon terorizma u Saint Etienne-u. Pa zar doista misle kako smo svi skupa hrpa budala? Isto tako su mogli iznijeti i neke od sljedećih uputa: Uređivačka politika određenih novina vam je mrska? Ima li boljeg rješenja od paljenja kioska diljem države? Protiv ste čelništva Hrvatskih voda? Koordinirajte se i ubacujte otrov u vodovod. To što ćete otrovati stotine tisuća ljudi je, zapravo, legitimna, iako doduše, nešto radikalnija, borba za smjenu tih tipova. Protiv ste čelništva HEP-a? Rušite dalekovode po državi. Pola države bez struje? E, to je način da ih se smijeni. Ne sviđa vam se ministar kulture? A što drugo, nego, spaljujte knjižnice, uništavajte eksponate u muzejima, za vrijeme kazališnih priredbi anonimno javljajte policiji da je podmetnuta tempirana bomba skrivena u gledalištu. Ili ju stvarno postavite. Past će kao kruška, nema brige. Ne sviđa vam se kako pišu neki portali? Rušite im servere, fizički napadajte djelatnike. Promijeniti će uređivačku politiku, samo tako.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.