RTL otvara Europsko prvenstvo s tri prijenosa, u fokusu je Hrvatska

09.01.2020. 15:31:00

Prvog dana Europskog prvenstva na rasporedu su četiri utakmice, po dvije iz skupina A i C. Tri od četiri utakmice možete pratiti uživo na RTL-ovim programima te RTLplayu...

Stigao je kraj čekanju, kreće Europsko rukometno prvenstvo. Oni koji nisu u mogućnosti zaputiti se do Graza i tamo pratiti i podržavati hrvatske reprezentativce, dozu uzbuđenja dobit će na RTL-ovim programima.

Naime, prvog dana Europskog prvenstva na rasporedu su po dvije utakmice iz skupina A i C, u akciji je i Hrvatska koja od 20:30 sati kreće protiv Crne Gore. Bit će to dvoboj dobrih poznanika, reprezentacija koje su se često susretale, a ti susreti uglavnom su završavali pobjedom Hrvatske. U ovaj dvoboj ulazi svaka reprezentacija sa svojim problemima, a tko će bolje reagirati i snaći se na startu, pratite na RTL-u.

Istovremeno dok su u akciji Hrvatska i Crne Gora, u Trondheimu će na parketu biti Španjolci i Latvijci. Španjolska je apsolutni favorit i jedan od glavnih kandidata za medalju dok je Latvija debitant koji se nada da može do velikog iznenađenja na startu. Hoće li do njega doći, pratite na RTLplayu od 20:30.

Prvi prijenos s ovog Europskog prvenstva bit će onaj dvoboja između Njemačke i Nizozemske, još jedne ugledne reprezentacije i debitanta. Nijemci imaju velikih problema s ozljedama, ali ovdje će u svakom slučaju biti veliki favoriti. Nizozemska je zadovoljna već samom činjenicom da je izborila svoj prvi nastup na Europskom prvenstvu. Ovaj susret je u programu RTL 2 od 18:15 sati.

I ne zaboravite, prije i nakon dvoboja između Hrvatske i Crne Gore kreće i emisija iz RTL-ovog studija - Vrijeme je za rukomet. Početak je u 19:45.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Izvor: Sportnet.rtl.hr

Izvorni autor: Sportnet.rtl.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.