Rukomet na pijesku: Hrvatska srebrna na Svjetskom prvenstvu!

31.07.2018. 09:10:28

Reprezentacija Hrvatske u rukometu na pijesku u Rusiji u Kazanju je odigrala finalni susret protiv reprezentacije Brazila. Susret je završen rezultatom 0:2, prvi set su dobili rezultatom 19:18, dok je drugi, odlučujući, završen rezultatom 20:22. Imala je Hrvatska priliku osvojiti drugi set, no od vodstva 20:18 Brazilci su okrenuli set i zlatnim golom osvojili zlatnu medalju. Hrvatska je osvojila srebrnu medalju, peto odličje sa svjetskih prvenstava te četvrtu uzastopnu medalju na svjetskim smotrama. Vrijedi spomenuti kako je i na prethodnom Mundijalu Hrvatska igrala finale protiv Brazila, no tada su naši reprezentativci slavili. Finale: Hrvatska – Brazil 0:2 (18:19, 20:22) Davor Mađerić / Hrvatska reprezentacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.