Rumunji danima besplatno jeli, pili i spavali: Otišli iz hotela i ostavili za sobom račun od 49.000 kuna

25.06.2019. 17:52:44

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljanina Rumunjske starosti 26 i 29 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Sumnja se da su tijekom lipnja došli u jedan zagrebački hotel, u kojem su spavali, jeli i pili, a tom prilikom kao garanciju plaćanja usluka 26-godišnjak je na recepciji ostavio bankovnu karticu i putovnicu iako je znao da na  ankovnom računu nema dovoljno novčanih sredstava za naplatu korištenih usluga. Hotel su obojica napustila u ranim jutarnjim satima 23. lipnja 2019. godine, bez da su o tome obavijestili zaposlenike i bez da su podmirili troškove svog boravka čime su trgovačko društvo iz Zagreba oštetili za oko 49.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.